Punguta co doi Bani

Punguta cu doi bani | Het buideltje met twee cent

De première van een muzikaal sprookje dat geschikt is voor kinderen van groep 1 t/m 5 van de basisschool.

Dit Roemeense sprookje is oorspronkelijk geschreven door de Roemeense schrijver Ion Creanga (geboren als: Ion Ştefănescu 1837-1889). Een bijzondere schrijver die meerdere Roemeense klassiekers op zijn naam heeft staan. Hij startte als diaken maar werd daarna leraar en schrijver van vele schoolboeken.

Ensemble Batuta heeft één sprookje van de hand van deze meester gekozen en daar een muzikale bewerking op gemaakt.

Punguta cu doi bani is een sprookje over de haan Cocos. Een haan die zijn baas een plezier wil doen en zich met hart en ziel in een avontuur stort. Ook al lijkt hem alles tegen te zitten, Cocos laat het niet op zich zitten. Lukt het de haan om zijn baasje Mosu blij te maken?

Kom kijken naar de première van dit bijzondere, vrolijke en muzikale sprookje. Batuta geeft het promotie concert in een school Haarlem. Bent u geïnteresseerd, neem dan conctact met ons op via info@batuta.nl, dan wordt de exacte locatie aan u bekend gemaakt.

Aanvang: 9.30u
Locatie: OBS Ter Cleeff, Santpoorterplein 28, 2023 DN Haarlem
Toegang: vrij

Kijk voor meer informatie over dit programma van Batuta bij Punguta cu doi bani onder de knop Batuta in Actieprogramma’s.

Punguta co doi Bani

Baba (oude vrouw) en Mosu (oude man) en de haan Cocos.