Op 16 december 2014 was Batuta uitgenodigd om te spelen tijdens het kerstdiner voor het Nationaal Ouderenfonds. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij eenzame ouderen verwend worden met een heerlijk diner en entertainment. Na groot succes vorig jaar, is Batuta wederom gevraagd om van de partij te zijn.

Dit jaar werd Batuta aangekondigd door Wethouder Van der Hoek (D66). De wethouder van Cultuur te Haarlem. Middels een prachtige aankondiging zette hij de toon voor de avond. Batuta heeft gespeeld, persoonlijke aandacht gegeven en de mensen genoten.

Tot slot eindigde de avond met een interview voor het Haarlems Dagblad. Een prachtige avond, waarbij zowel de ouderen als de leden van Batuta een heerlijke tijd hebben gehad!

DSCN0050

Artikel  Batuta voor Rode kruis Haarlems Dagblad 17 december 2014