Op 13 juni heeft Batuta 3 concerten gegeven op een Haarlemse Basisschool. Het betrof hier 3 participerende concerten. Aan ieder concert werkten wel 45 kinderen mee!  Zo werd er gespeeld op: viool, altviool, cello, contrabas, gitaar, trompet en trombone. Alle kinderen werden begeleid door de docent die hen het instrument heeft leren bespelen. Ensemble Batuta zorgde voor de rest! Het was een feest!

DSC_5864 xx 2e voorstelling ensemble (gesneden) DSC_5887 xxx 3 vrst Mihai met gitaristen en contrabassisten (bijgesneden)

De kinderen hebben de instrumenten leren bespelen dankzij het educatie project van Hallo Muziek. De docenten van Hallo Muziek hebben de cursus gegeven. 20 tot 40 weken lang volgden de kinderen les via Hallo Muziek, om dit vervolgens feestelijk af te sluiten tijdens een concert samen met Batuta.

Hulde aan de docenten van Hallo Muziek! Heel knap dat je kinderen zo ver kan krijgen in een respectievelijk kort tijdsbestek!