Vorig jaar heeft Batuta het bijzondere en succesvolle voorstelling: “Punguta cu doi bani” in première laten gaan. Nu is het hoog tijd voor een nieuw kinderconcert voor kinderen van 4 t/m 9 jaar: “Ursul Pacalit de Vulpe”.

Een verhaal van de Roemeense schrijver Ion Creanga, uitgewerkt en muzikaal omlijst door ensemble Batuta. Een verhaal waarin normen en waarden naar voren komen, waarin emoties een hoofdrol spelen en oorzaak-gevolg een duidelijk onderdeel is.

De beer Urs heeft een prachtige lange staart. Een staart die zo mooi is, dat die van de vos Vulpe erbij verbleekt. In de winter, wanneer alle dieren honger hebben, barst de strijd los tussen Urs en Vulpe omtrent een kar met vis. Hoe zal dit aflopen?

Ensemble Batuta staat bekend om haar interactieve concerten. De kinderen worden actief betrokken bij het verhaal middels verschillende vakgebieden van het muziekonderwijs. Bent u geïnteresseerd in een kinderconcert van Batuta? En wilt u graag komen kijken op 3 november? Dan bent u van harte welkom. Neem contact op via info@batuta.nl, dan zullen wij een plaats voor u reserveren en uiteraard de locatie bekend maken.