Ons nieuwste kinderconcert!
Een mooi Roemeens sprookje, geschreven door Ion Creanga.

De beer Urs, heeft een gelukkig leven in de prachtige bossen van Roemenië. Dankzij een grote vijver vol vis kan hij genieten van een rustig en rijk leven. Hij vergeet echter zich voor te bereiden op de winter. Wanneer de sneeuw neerdaalt  in het bos, schrikt Urs wakker. Wat nu? Hoe kan hij aan eten komen? Dit resulteert in een spannend avontuur waarbij hij in aanraking komt met de sluwe vos Vulpe. Alles draait om vis, heel veel vis.

Hoe zou het verhaal aflopen? Boek Ensemble Batuta voor de voorstelling op locatie en vind uit wat er gebeurt tussen Urs en Vulpe.

“Ursul Pacalit de Vulpe” is een interactieve voorstelling van Ensemble Batuta waarin Balkanmuziek en traditioneel Roemeense instrumenten centraal staan. De voorstelling is geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met 4 of voor een jonge groep 5.
Voor de onderbouw zijn er meerdere les suggesties beschikbaar zodat het verhaal als thema gebruikt kan worden. Alle vakgebieden van de onderbouw zijn terug te vinden in de voorstelling.

Batuta staat garant voor interactie met de kinderen. Tijdens de voorstelling wordt er altijd gezorgd voor participatie van de kinderen. Dit middels, zang, dans, klappen, bewegen en mee musiceren met het ensemble. Naar wens is het mogelijk om één of meerdere leden van Batuta van te voren te laten komen om de voorstelling en de liedjes voor te bereiden.

Neem gerust contact op voor meer infomatie.